• Draagt u ook bij aan een veiliger sportklimaat? 

  D.V.O.L. hecht een grote waarde aan het verzorgen van een gezond en veilig sportklimaat. Naast een goede accommodatie is hiertoe van belang dat -wanneer dat onverhoopt nodig mocht zijn- er ook adequate hulp/zorg gegeven kan worden.

  Daarom willen wij alle trainers, leiders en barmedewerkers uitnodigen om één avond deel te nemen aan een instructie-bijeenkomst, waarop u leert wanneer én vooral hoe u een AED -apparaat moet gebruiken in situaties die daartoe kunnen vragen. Daarnaast wordt u in het tweede gedeelte van deze instructie-avond op de hoogte gebracht van de eerste hulp die u kunt geven bij diverse blessures welke zich op en/of rondom het speelveld kunnen opspelen. Vanwege het grote belang maakt de club het mogelijk gratis deel te nemen aan de avond, waar u uiteindelijk als bewijs van deelname een certificaat zal ontvangen. 

  De bijeenkomsten staan op maandag 1-,  donderdag 4- en woensdag 10 juli in het clubhuis gepland en zullen 19.00 uur aanvangen.  

  Wij willen u vragen vóór woensdag 19 juni aanstaande op te geven via: verenigingsmanager@dvol.nl, onder vermelding van uw volledige naam, team en voorkeurdatum. 

   

  Met vriendelijke groet, 

  verenigingsmanager Roy de Haan