• In de Algemene Ledenvergadering van 19 december jl. is afscheid genomen van Stan Aldenhoven als voorzitter van DVOL. Stan en de eveneens vertrekkende secretaris Ruud Polman hadden tijdens de vorige ALV aangegegeven niet meer op te willen gaan voor een nieuwe termijn.Ook penningmeester Rick van der Kemp heeft aangegeven vanwege drukke werkzaamheden te gaan stoppen. Hij blijft tot een opvolger gevonden is nog actief als interim penningmeester.

    Sinds 2012 heeft Stan met verve de voorzittershamer gehanteerd. De vereniging heeft onder leiding van Stan in deze zeven jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Een aantal in het oog springende ontwikkelingen zijn: meer dan een verdubbeling van het aantal leden, met de leden een nieuw innovatief concept rondom verenigingstaken ontwikkeld, uitbreiding van het complex met een 4e veld, intensivering van de relatie met de Gemeente en de voorbereiding van de komst van een korfbalvereniging op het complex.

    Tegelijkertijd heeft DVOL in deze zeven jaar een sportieve sprong gemaakt. Een steeds groter aantal jeugdteams speelt op een steeds hoger niveau, het eerste elftal speelt voor tweede jaar op rij in de derde klasse, de samenwerking met NEC is bekrachtigd en de trainers krijgen steeds beter begeleiding en opleiding.

    Tijdens de ALV is door Eef Knipping op gepaste wijze afscheid genomen van Stan, Ruud en Rick. In een aantal treffende typeringen bedankte de Koninklijk onderscheiden "Mr. DVOL" namens de vereniging de vertrekkende bestuursleden. Alle drie werden ze geëerd met een tegeltje op de Wall of Fame.

rfwbs-sliderfwbs-slide