• Donderdagavond hebben we afscheid genomen van onze hoofdtrainer Serge Heuveling. Serge was de afgelopen 3 jaar trainer van DVOL 1. Voorzitter Stan Aldenhoven: "Serge is echt onderdeel van de club geworden. Hij stond midden in de groep en paste goed bij de club. In die drie jaar is het team aanzienlijk veranderd en heeft onder Serge's leiding steeds meer Lentse jeugd een plek in het team gekregen. Desondanks deed het team steeds mee om de nacompetitie plaatsen en waren we een keer dicht bij de promotie. Helaas net niet gelukt daarom krijgt Serge van ons bij het afscheid als nog de verdiende prijs: een echte schaal".

  Serge gaat na de zomer als trainer bij vv Ewijk aan de gang.Serge geeft hij aan trots te zijn dat er veel jonge spelers zijn doorgebroken en dat er zoveel voetbal in het team zit. Een mooie basis voor zijn opvolger om op voort te bouwen.

  Ook zijn de leiders van DVOL 1 en DVOL 2 afgezwaaid. Geert Jan Knipping en Willem Jansen hebben de afgelopen jaren veel voor de selectieteams betekend. Gelukkig blijven beide wel actief binnen de club,

   

  Serge, Geert Jan en Willem bedankt voor jullie geweldige werk voor de club.

   

   

  Bestuur DVOL