• Contributie en corona

  Dit voetbalseizoen verloopt niet zoals het hoort. Veel minder trainingen, geen competitie, geen drankje in de kantine, er staat veel stil…

  Maar niet alles staat stil. Zo geven de jeugdtrainers trainingen en organiseren ze op zaterdag een alternatief voor de competitie. Blijven de TC jeugd en de TC senioren op zoek naar meer meiden en nieuwe seniorenteams. Houdt de sponsorcommissie contact met onze sponsoren en blijven ze op zoek naar kansen en mogelijkheden. En blijven we nadenken over het organiseren van online clubactiviteiten, zoals laatst onze kerstbingo.

  Het bestuur heeft zich onlangs afgevraagd of dit voetbaljaar wel een volledige contributie waard is. En onze penningmeester heeft hierover ook gesproken met andere penningmeesters binnen de FAN (Federatie Amateurvoetbal Nijmegen).

  We zullen binnenkort de tweede termijn van de contributie innen. Dat kan tegenstrijdig voelen, misschien zelfs unfair… Maar het is een onzeker seizoen. Niet alleen qua voetbal, ook qua inkomsten en uitgaven.

  We missen een heel groot deel van de barinkomsten en nieuwe sponsoren kijken nu vaak nog even de kat uit de boom. Er zijn wel subsidie- en noodmaatregelen. Maar er zijn ook vaste lasten. De huur van de velden en het gas, water en licht bijvoorbeeld. Daardoor kunnen we nu gewoon nog niet met zekerheid zeggen wat dit financieel allemaal voor ons zal betekenen.  

  Een club steun je in goede en in minder goede tijden. We wijzigen voor nu nog even niets aan de contributie en zullen deze dus binnenkort van de rekening afschrijven. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. Mocht volgend seizoen blijken dat de steunmaatregelen voldoende zijn geweest, dan zullen we opnieuw naar de contributie kijken. Met name voor de leden van 18 jaar en ouder die de meeste last hebben van alle Corona maatregelen. 

rfwbs-sliderfwbs-slide