• DVOL en Beuningse Boys hebben zondagmiddag de punten gedeeld. Op Vossenpels werd het 0-0. In een aardige eerste helft waren er over en weer kleine kansen en mogelijkheden. DVOL miste door blessures en vakanties 5 spelers. Nadat de teams voorzichtig begonnen nam Beuningse Boys het heft in handen.  DVOL wist dit echter knap te draaien en het laatste kwartier voor rust kreeg het team van Michael Brussen de overhand. 

    Na rust werd het spel minder maar werden de kansen groter. Een  kopbal naar de grond van Beuningse zijde werd knap gepakt door debuterend keeper Justin Ingelse. Ook kwam hij een paar keer goed zijn goal uit. Tom Rikken kopte vlak voor tijd net naast anders waren de punten in Lent gebleven. 

    Het duel in Lent werd vlak voor het eindsignaal tijdelijk gestaakt omdat de arbiter het commentaar beu zou zijn. ,,Ik vond dat hij te snel affloot", zei Beuningse Boys-middenvelder Jurriën Aalbers hierover in De Gelderlander. ,,Bovendien zaten wij op dat moment net in een goede fase." Een kwartier later werd de wedstrijd uitgespeeld. ,,Daarna kwamen we er niet meer lekker in", besloot Aalbers. De scheidsrechter wou na afloop desgevraagd niet vertellen waarom hij de wedstrijd onderbroken had.

     Beide ploegen zijn nog in de race voor de tweede periode.