• Spijtig, maar DVOL is i.v.m. Corona écht helemaal gesloten voor alle voetbal. Bij overtreding kost het de club €5000 per incident. Dus de club is helaas ook niet toegankelijk voor zelf georganiseerde trainingsmomenten. 

    De verantwoordelijke ministers waren gisteren heel duidelijk op de persconferentie. Clubs, cafés en scholen sluiten hun deuren om de besmetting met het coronavirus zo veel mogelijk te vertragen. Ook DVOL geeft hier gehoor aan. We hebben alle trainingen en wedstrijden afgelast. Een zeer uitzonderlijke situatie. 

    Nu kinderen thuis zitten, is het heel verleidelijk om toch even een frisse neus te halen op het voetbalveld. We willen iedereen met klem verzoeken om dat niet bij DVOL te doen. Wij hebben als club gekozen om dicht te gaan. Er gaat een dubbele boodschap uit wanneer er toch gespeeld wordt op onze velden. 

    We begrijpen echt dat het heel vervelend is, maar vragen aan iedereen om de komende drie weken heel terughoudend te zijn. Ook hebben we handhaving gevraagd het benodigde oogje in het zeil te houden. 

rfwbs-sliderfwbs-slide