• Onze vrijwilligers hebben een prijs gewonnen

  Onze vrijwilligers hebben een prijs gewonnen!

  De gemeente Nijmegen organiseert ieder jaar de Avond van de Nijmeegse Sport om de sporters en sportploegen in het zonnetje te zetten. De sportprijzen zouden op 13 maart worden uitgereikt, maar de bijeenkomst kon door Corona niet doorgaan. De gemeente heeft gezocht naar een andere manier om de winnaars te verrassen.

  En verrast werden we…. Wij kregen deze week een bloemetje opgestuurd, met daarbij een oorkonde, juryrapport en een geldbedrag! We hebben de sportinitiatiefprijs gewonnen!

  Extra vrijwilligers voor ons verenigingswerk

  De sportinitiatiefprijs is door ons gewonnen, omdat wij met het invoeren van het verplichte verenigingswerk (10 uur per seizoen), in korte tijd ruim 300 extra vrijwilligers gekregen hebben. De jury vond dit een mooie oplossing voor een probleem waar veel verenigingen mee te kampen hebben. 

  Wij weten inmiddels dat het hébben van vrijwillgers nog niet betekent dat we ze ook altijd kunnen inzetten. En dat we nog veel werk te verzetten hebben om onder andere het informeren over en aanmelden voor taken, duidelijker en makkelijker te maken. 

  Ook is het ontzettend jammer dat de regels rondom het voorkomen van corona besmettingen, ervoor zorgen dat er weinig verenigingstaken zijn om in te vullen. Konden we maar kantinedienst-roosters maken, waren er maar evenementen waarbij we hulp nodig hebben… Het is niet anders, we zijn in elk geval erg blij dat de gemeente Nijmegen en de jury van de sportprijzen, DVOL heeft beloond en in het zonnetje heeft gezet!

rfwbs-sliderfwbs-slide