• DVOL heeft vanmiddag voor de derde keer op rij gewonnen. En voor de derde keer op rij met drie goals verschil. Door de overwinning behoud DVOL de koppositie in de derde klasse D.

  Nadat de eerste wedstrijd thuis met 4-1 van Hapse Boys werd gewonnen en vorige week Groesbeekse Boys met 0-3 werd verslagen werd het vandaag wederom 4-1. Nu tegen Vitesse '08 uit Gennep.

  ,,Al was het dit keer wel geflatteerd”, haastte trainer Michael Brussen zich na afloop te zeggen. ,,Met de laatste twee doelpunten hebben we meer gekregen dan we verdienden. We hebben echt ondermaats gepresteerd. Vitesse’08 staat dan wel onderaan, maar het was voor ons een geduchte tegenstander.” ,,We waren echt te gemakzuchtig”, mopperde Brussen. ,,Als er een paar bij ons denken dat het ook op halve kracht wel kan, wordt het allemaal lastiger.”

  Na een kwartier zorgde Jens Arnouts via een bekeken schot voor de 1-0. Vlak voor rust werd slecht verdedigen afgestraft door de spits van Vitesse '08 Sylvano van den Brink.

  Ook in de tweede helft scoorde DVOL na een kwartier spelen. Een assist van Teus Evers werd koelbloedig afgemaakt door Luuk Geerlings. Een onrustige periode volgde waarin ook Vitesse '08 nog een grote kans kreeg. Een goede redding van keeper Justin Ingelse voorkwam een nieuwe gelijkmaker. 

  Vijf minuten voor tijd werd een hoekschop van Luuk Jetten door Vitesse in eigen doel gekopt. In de blessure tijd werd een knappe voorzet van Stijn de Laat door wederom Luuk Geerlings ingetikt: 4-1.

  Door de zege is DVOL samen met Ewijk de enige ploeg met de volle winst in 3D. DMichael Brussen: ,,Vorig jaar hadden we na drie duels pas één punt. Ik ben tevreden.”

  Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit.