• DVOL heeft vandaag voor de beker verloren van DVV uit Duiven. Het werd in Lent 2-4. DVOL startte sterk en na 5 minuten werd een gave voorzet van Teus Evers keurig door Luuk Geerlings afgerond. Vijf minuten later werd een verkeerde pass van DVOL onderschept en maakte DVV in de omschakeling gelijk. In de eerste helft kregen beide partijen nog een aantal kansen en had DVOL een strafschop moeten krijgen wegens hands

    DVOL was vaak te traag en onrustig in de opbouw. Dit leverde regelmatig balverlies op en zorgde voor gevaarlijke situaties. Na een kwartier in de tweede helft werd de opbouw onderschept en stond de 1-2 op de borden. Vanaf dat moment kwam DVOL er niet meer echt aan te pas en liep DVV uit naar 1-4. Vlak voor tijd schoot Yaya Camara nog de 2-4 binnen.

    Vorige week had DVOL de eerste bekerwedstrijd in Overasselt met 4-3 gewonnen. Volgende week wacht de wedstrijd tegen Loo, dat vandaag met 1-5 van Overasseltse Boys verloor. De 22e start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hapse Boys.