• Fysiotherapie Lent – de Blessure Advieslijn

  Vanaf januari 2021 start Fysiotherapie Lent met een Blessure Advieslijn voor de voetballers van DVOL. Heb je een blessure of heb je een vraag over een blessure? App of bel de:

  Blessure Advieslijn: 06-20301877

  Wij zorgen voor een snelle reactie en als het nodig is plannen we zo snel mogelijk een afspraak in op één van onze praktijken in Lent (locatie Lentse Schoolstraat of locatie Thermion). Als de blessure een revalidatie op het voetbalveld vraagt, dan kunnen we ook een afspraak op het veld inplannen.

  De fysiotherapeuten van de Blessure Advieslijn zijn Luuk Martens, Nicole Blijleven en Andries Haan. Zij hebben veel affiniteit met sport, zowel professioneel als privé, en hebben er veel zin in om voetballers van alle leeftijden van DVOL te kunnen helpen. Luuk start dit jaar met de opleiding tot sportfysiotherapeut, Nicole is gespecialiseerd in core stability training, een veel ingezette training in de voetbalwereld om de rompstabiliteit te vergroten en Andries is gespecialiseerd in de sport- en manuele therapie.

  Fysiotherapie Lent wil met de Blessure Advieslijn zo snel mogelijk de meest adequate zorg op maat verlenen voor jullie! Sneller goed behandelen van blessures zorgt er immers voor dat je sneller weer kunt spelen.

  De fysiotherapeuten hebben de blessureadvieslijn inmiddels ook tijdens trainingen van de jeugdelftallen geïntroduceerd.

 • Team Fysiotherapie Lent (van links naar rechts): Luuk Martens, Andries Haan en Nicole Blijleven

rfwbs-sliderfwbs-slide