• We sluiten het seizoen af met een jeugdtoernooi!

  We hoeven de trainingen inmiddels niet meer te missen, maar wat zouden we graag weer eens lekker wedstrijdje spelen… Of niet?! Om weer eens die ouderwetse wedstrijdkriebels te kunnen voelen, sluiten we dit seizoen af met een jeugdtoernooi! Wil je meedoen en heb je dit nog niet aan je trainer gemeld? Snel doorgeven dan via de app of tijdens de training!

  Zaterdag 4 juli: DVOL tegen DVOL!

  Op zaterdag 4 juli* speelt de DVOL-se jeugd onderling tegen elkaar.  De JO8, 9 en 10 beginnen om 09.00 uur en spelen tot circa 12 uur. Om 12.30 uur is het de beurt aan de instroom en de JO11. UIteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

  Kosten voor deelname zijn 3 euro en worden besteed aan een lekkere versnapering voor iedereen: een broodje knak (ook vega en kip knakworstjes), een smurfen surprise cup en gratis ranja. De kantine koopt speciaal voor ons in: door de corona-periode is het namelijk vrij leeg… 

  Ouderbegeleiding gezocht

  Uit elk team zoeken we nog minimaal één ouder die als begeleider wil functioneren. Ouders kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar tcjeugd@dvol.nl 

  * de oplettende lezer ziet dat op 4 juli ook de containers met materialen moeten worden ingeleverd. Je gebruikt voor deelname aan het toernooi geen eigen materialen uit de container. Die kunnen dus schoon en droog blijven om netjes te worden ingeleverd. 

rfwbs-sliderfwbs-slide