• DVOL 1 speelde vanmiddag een hoogst ongelukkige wedstrijd tegen Roda '28. DVOL was grote delen van de wedstrijd dominant maar stond na 90 minuten tegen de verhouding in wel met 1-2 achter. In blessuretijd werd echter nog een punt gered. De mee naar voren gesnelde DVOL keeper Mick Kuling kopte uit een hoekschop de dikverdiende gelijkmaker binnen.

    In het duel tussen de twee gepromoveerde teams zocht DVOL steeds de aanval waarbij Roda vanuit de verdediging op de counter loerde. Voor rust leverde de verschillende speelwijze beide teams een paar goede kansen op. Luuk Geerlings kopte prachtig in de kruising, maar de uitstekende doelman van Roda '28 wist de bal nog net weg te tikken. Aanvoerder Luuk Jetten werd door dezelfde keeper gestuit na een uitstekende aanval waarin hij in de korte hoek leek binnen te schieten. Ook Roda' 28 kreeg een paar goede kansen. Vlak voor rust werd een van de kansen, na slordig uitverdedigen door DVOL, via een lob verzilverd.

    Na rust schoot DVOL sterk uit de startblokken en schoot Sjors Coenen binnen een paar minuten van afstand de bal prachtig in de kruising. DVOL bleef daarna aandringen en het spel speelde zich grotendeels op de helft van Roda '28 af. Omdat de laatste pass vaak ongelukkig was en de vele corners niks opleverde ontstonden weinig kansen. Een zeer ongelukkige beslissing van de scheidsrechter zorgde voor onrust in de DVOL verdediging en leverde, door een fout van de keeper, Roda voor de tweede keer de voorsprong op.

    DVOL begon daarna aan het slotoffensief. De beste kans was voor Yaya die zich goed vrijspeeld maar opnieuw greep de doelman van Roda sterk in. Toen de scheidsrechter geen penalty gaf toen Luuk Geerlings naar de grond werd getrokken leek een nederlaag onafwendbaar. Een handvol corners in blessuretijd leverde uiteindelijk de dikverdiende gelijkmaker op. DVOL bleef hiermee voor de 5de keer op rij ongeslagen.