• Lid worden

  Wat leuk dat je interesse hebt om je aan DVOL te verbinden. We kijken uit naar jouw sportieve prestaties en naar jouw betrokkenheid bij de vereniging. Want bij DVOL weten wij al vanaf 1931; Niets verbindt zo als voetbal!  

  Op deze pagina kun je direct aanmelden als lid van DVOL. Je wordt dan ook automatisch lid van de KNVB. Wil je eerst ervaren hoe het is om bij DVOL te trainen? Meld je dan aan voor 3 gratis proeflessen tijdens de kennismakingstrainingen.

  Klik hier om je aan te melden voor de kennismakingstrainingen.

   

  Vrijwilligerstaken

  DVOL werkt met vrijwilligerstaken. Wij vragen per gezin minimaal 10 uurtjes per seizoen aan inzet voor de club, t/m de O15 leeftijd zullen de ouders deze taak vervullen. 

   Er zijn teamtaken waarmee je direct het team van je zoon of dochter kunt helpen, en er zijn taken waarbij je meer vereniging-gericht kunt werken.  Wellicht kun je vanuit werk of hobbymatige interesse wel een mooie bijdrage leveren.  

  Onze verenigingsmanager neemt na inschrijving contact met je op.

 • Contributie

  De jaarcontributie voor leden voor het seizoen 2020-2021 is tijdens de ALV vastgesteld op:

   

  Soort Lid                                              

  Senior Spelend (*) € 300
  Senior Spelend 35+ voetbal (*) € 150
  Jeugd onder O8 t/m O10 (*) € 205
  Jeugd onder O11 en O12 (*) € 215
  Jeugd onder O13 t/m O19 (*) € 225
  Jeugd instroom alleen trainen € 110
  Niet spelende leden € 50  (*) Deze bedragen zijn inclusief een bijdrage in het kledingfonds van € 30.

  De contributie wordt in twee halfjaarlijkse termijnen automatisch afgeschreven. In de eerste week van oktober zal de eerste termijn worden afgeschreven (let op: maak je gebruik van Stichting Leergeld, zorg er dan voor dat er geen automatische afschrijving plaatsvindt, klik hier voor meer info).

  De hoogte van de contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld, en is op deze website terug te vinden.

  Het IBAN numer van DVOL is: NL20RABO0127906126.

  Wanneer de automatische incasso van contributie niet kan worden uitgevoerd of gestorneerd wordt zal €5,00 administratiekosten in rekening worden gebracht.

   

  Jeugdleden

  Hoe eerder een kind in aanraking komt met een sport hoe beter. Welke sport het ook wordt, één ding staat voorop: je moet er plezier in hebben. En dat is ook gewoon een kwestie van proberen.
  Voor verreweg de meeste kinderen is voetballen de best passende sport. Voetballen is een heel natuurlijk spel waarbij het sociale aspect om samen in een in team te spelen een onbetaalbare ervaring is. Niets verbindt zo als voetbal. Voetbal is niet voor niets een belangrijk onderdeel van onze maatschappij, ons dagelijks leven.

  DVOL laat alle kinderen uit Lent graag zien hoe leuk voetbal is. Bij DVOL kan dat al vanaf 5 jaar. Vanaf die leeftijd begint een kind al balgevoel te ontwikkelen en is de coördinatie doorgaans voldoende om met voetballen te starten. Bij DVOL maakt een kind bij de zogenaamde instroom kennis met de bal, de techniek en het samenspelen. Vanaf 6 jaar begint het "grotere werk" in de F-pupillen en wordt er competitie gespeeld tegen andere clubs en op grotere velden. Zo wordt een kind gedurende een aantal jaren in een vertrouwde, beschermde en respectvolle omgeving geleidelijk voorbereid op het reguliere competitievoetbal. Onze ervaring leert dat kind en ouders zeer tevreden zijn over onze aanpak. En ook als een kind later een andere sport kiest vormt voetbal een geweldige basis.

rfwbs-sliderfwbs-slide