• Lid worden

 • Lid worden van DVOL? Graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  Wilt u eerst nog een (gratis) kennismakingstraing volgen? Dat kan. Ga dan naar: Kennismakingstraining

 • Contributie

  De jaarcontributie voor leden voor het seizoen 2018-2019 bedragen:

      Soort Lid                                              

  Senior Spelend € 245
  Senior Spelend 35+ voetbal € 100
  Jeugd onder 13 (Voorheen F/E/D pupil) € 145
  Jeugd onder 17 (Voorheen C/B junior )     € 155
  Jeugd onder 19 (Voorheen A junior) € 165
  Bijdrage kledingsfonds alle Jeugdleden   € 30
  Jeugd F instroom alleen trainen € 75


  De contributie wordt in twee halfjaarlijkse termijnen automatisch afgeschreven. De eerste termijn voor het seizoen 2017/2018 wordt in september 2017 afgeschreven. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld, en is op deze website terug te vinden.

  Het IBAN numer van DVOL is: NL20RABO0127906126.

  Wanneer de automatische incasso van contributie niet kan worden uitgevoerd of gestorneerd wordt za €5,00 administratiekosten in rekening worden gebracht.

   

   

  Jeugdleden

  Hoe eerder een kind in aanraking komt met een sport hoe beter. Welke sport het ook wordt, één ding staat voorop: je moet er plezier in hebben. En dat is ook gewoon een kwestie van proberen.
  Voor verreweg de meeste kinderen is voetballen de best passende sport. Voetballen is een heel natuurlijk spel waarbij het sociale aspect om samen in een in team te spelen een onbetaalbare ervaring is. Niets verbindt zo als voetbal. Voetbal is niet voor niets een belangrijk onderdeel van onze maatschappij, ons dagelijks leven.

  DVOL laat alle kinderen uit Lent graag zien hoe leuk voetbal is. Bij DVOL kan dat al vanaf 5 jaar. Vanaf die leeftijd begint een kind al balgevoel te ontwikkelen en is de coördinatie doorgaans voldoende om met voetballen te starten. Bij DVOL maakt een kind bij de zogenaamde instroom kennis met de bal, de techniek en het samenspelen. Vanaf 6 jaar begint het "grotere werk" in de F-pupillen en wordt er competitie gespeeld tegen andere clubs en op grotere velden. Zo wordt een kind gedurende een aantal jaren in een vertrouwde, beschermde en respectvolle omgeving geleidelijk voorbereid op het reguliere competitievoetbal. Onze ervaring leert dat kind en ouders zeer tevreden zijn over onze aanpak. En ook als een kind later een andere sport kiest vormt voetbal een geweldige basis.