• Open training meiden 30 oktober

  Iets organiseren in tijden van Corona?

  Natuurlijk houden wij ons tijdens deze periode aan alle maatregelen rondom Corona. Aan de andere kant willen we als vereniging ook niet stilstaan. We nodigen daarom alle meiden onder de 18 jaar uit om zich op te geven voor deze speciale training. Zijn er te veel aanmeldingen? Is het op 30 oktober toch niet verantwoord? Dan nemen we contact op! 

  Ben je ouder dan 18 jaar? Meld je dan ook aan als geïnteresseerd. We houden je dan op de hoogte. Als we weer samen mogen trainen, dan nodigen we je uit!


  30 oktober: een open training speciaal voor meiden en vrouwen

  Wat is er nou leuker dan lekker voetballen? Nou, wat dacht je van: lekker voetballen in je eigen meiden- of damesteam! DVOL heeft al verschillende meiden- en damesteams. Maar we willen er eigenlijk veel meer… 

  Om te laten zien hoe leuk het is, hoe fijn de trainingen zijn, wie er allemaal al bij DVOL voetballen, organiseren we op vrijdag 30 oktober een open training voor meiden en vrouwen. We hebben oud DVOL speelsters Mirthe Roelvink en Ingrid van de Ven gevraagd of ze deze training met ons mee willen doen. En dat willen ze! 

  Wil je kennismaken met DVOL? Wil je ontdekken of voetballen iets voor je kan zijn? Wil je gewoon een keer meedoen met je vriendin, buurvrouw of collega? Je bent van harte welkom! 

  Vrijdag 30 oktober, tussen 19.00 en 20.00 uur, bij DVOL. Voetbal je al bij DVOL? Nodig dan je vriendinnen uit en geef ze op via TCjeugd@DVOL.nl. Wil je jezelf opgeven, of meer weten? Stuur dan ook een mail naar TCjeugd@DVOL.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide