• Mogelijkheden

 • Sponsoring vv DVOL

  Ruim 85 jaar historie maar volop in de groei

  DVOL vormt al ruim 85 jaar het kloppend hart van het prachtige dorp Lent. Door de Waalsprong gaan we de komende jaren een ongekende groei doormaken. Onder het motto: "Met het vizier op de toekomst en met respect voor het verleden" zal DVOL een belangrijke rol spelen in het nieuwe Lent: DVOL Vooruit

  Uitstekende reputatie
  Fatsoen en respect staan hoog in ons vaandel. DVOL is een sociale, sympathieke en goed georganiseerde club. Als club zijn we meer dan voetbal en willen we ook onze verantwoordelijkheid nemen om een centrale plaats in te nemen om ook in het Nieuwe Lent te zorgen voor sociale cohesie.

  Ruim 800 leden en snel groeiend
  Meer dan 50 voetballende teams. Centraal staat daarbij dat iedereen die aan onze club verbonden is of zich verbonden voelt in de gelegenheid wordt gesteld met veel plezier en voldoening de voetbalsport te beoefenen of te bekijken.

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst
  DVOL groeit hard. Ieder jaar komen er meer jeugdteams bij. Door deze jeugd goed en met plezier te laten trainen kan ieder kind op zijn of haar niveau spelen. En het aantal trainingen passen we aan aan de behoefte. Iedereen kind kan zich hier verder ontwikkelen.

  We blijven een echte vereniging
  Bij DVOL weten we wie we zijn en waar we vandaan komen. We zullen de gezelligheid en het saamhorigheidsgevoel dan ook te allen tijde bewaken maar zorgen waar nodig ook voor verzakelijking en professionalisering.

  Prachtig sportcomplex
  Sportpark Vossenpels, gelegen aan de Jo Eversstraat 2 aan de rand van Lent, is een prachtig sportcomplex . En het wordt steeds mooier. Bovendien bieden we steeds meer gerichte communicatiemogelijkheden: naast shirts, trainingspakken, boarding en vlaggen, zijn het fotogenieke sponsorbord, de wall of fame en het prachtige digitale scherm krachtige communicatiedragers

  Enorm bereik

  Wekelijks bezoeken honderden tot duizenden sporters en supporters ons sportpark. Maar er is meer. De site van DVOL is veruit de best bezochte lokale site onder de bewoners van Lent. En ver daar buiten. Bovendien zijn we steeds actiever op Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en andere sociale media. Via DVOL is het hoogste bereik onder de Lentse bevolking te halen.  

  Grote loyaliteit
  Leden van DVOL zijn zeer betrokken bij hun club. Via DVOL krijgt u daarom niet alleen een hoog bereik maar creëert u ook nieuwe fans.

  Groot netwerk
  Wij bieden onze sponsors een vereniging met een groot ledenbestand, plus een grote achterban. Omdat succesvolle transacties meestal worden afgesloten tijdens informele bijeenkomsten, organiseert DVOL regelmatig netwerk bijeenkomsten waar u vele collega’s kunt ontmoeten in een informele sfeer. En dat worden er steeds meer. Wij beschouwen onze sponsors, net als onze leden, niet alleen als financiële steunpilaren maar ook als onze vrienden.

  DVOL voor de beste communicatie in Lent
  U wordt sponsor van DVOL omdat u betrokken bent bij de club maar ook omdat het zakelijk aantrekkelijk moet zijn. Wij bieden gegarandeerd de beste communicatiemogelijkheden in Lent. Het hoogste bereik en hoge betrokkenheid. Laat ons weten wat u wilt bereiken en wij helpen u deze te realiseren. DVOL biedt sponsoren daarbij de ruimte en levert maatwerk, meer dan welke club dan ook!

  Sponsoring en de fiscus
  Kosten van sponsoring zijn onder voorwaarden aftrekbaar.

  Contact

  Informeer naar de extra mogelijkheden. DVOL denkt graag met u mee om de oplossing voor uw communicatievraag te vinden. We bieden u alle kansen. Van bal tot shirt en van advertentie tot evenement. Wij bieden het grootste bereik in Lent. Een mailtje naar sponsoring@dvol.nl is voldoende of bel 06 222 1 444 6 (alleen voor sponsoring).

rfwbs-sliderfwbs-slide