• Meldt je aan voor de N.E.C. Voetbaldagen in de herfstvakantie

  In de herfstvakantie (maandag 19 oktober, dinsdag 20 oktober en woensdag 21 oktober 2020) staan wederom de N.E.C. Voetbaldagen op het programma, wil je je voor één, twee of drie dagen opgeven? word jij beter in dribbelen, passen en verdedigen? Grijp dan nu je kans en geef je op!

  Ervaren trainers, waaronder ook oud N.E.C.-spelers, gaan aan de slag om van jou een nóg betere voetballer te maken. De N.E.C. voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes van elk niveau. Ben je tussen de 6 - 12 jaar? Dan ben je van harte welkom op de voetbaldagen in oktober 2020. Daarnaast krijg je onder andere een rondleiding door het Goffertstadion én ontvang jij twee kaarten voor een wedstrijd van N.E.C., zodra het mogelijk is een wedstrijd te bezoeken.

  Er zijn per dag 70 plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Iedere deelnemer krijgt een N.E.C.-kledingpakket, bestaande uit; shirtje, broekje en sokken. Daarnaast zorgen wij tijdens de dagen voor een heerlijke lunch en tussendoor voldoende gezonde snacks en drinken.

  Wat zit in het programma?

  - Tijd van 9.00 - 16.00 uur.
  - Trainingen door ervaren trainers.
  - Geheel verzorgde lunch en tussendoortjes.
  - Rondleidng door het Goffertstadion.
  - Training bekijken selectie.
  - Leuke voetbalspelletjes.
  - 2 kaarten voor een wedstrijd van N.E.C. (zodra dit mogelijk is)
  - Nog veel meer...

  Meer info; ga naar https://www.nec-nijmegen.nl/nieuws/artikel/meld-je-aan-voor-de-n.e.c.-voetbaldagen-in-de-herfstvakantie-2020.htm 

rfwbs-sliderfwbs-slide