• Rijk van Nijmegen culinair

    Een nieuw initiatief in het Rijk van Nijmegen: een restaurant cadeaubon die besteed kan worden bij een divers aanbod van restaurants in de regio. Van iedere bon gaat een deel naar lokale projecten. Ook DVOL is hierbij aangesloten. 

    De bon is vanaf december te koop in vrijwel alle bruna’s, primera’s en enkele andere winkels in de regio (ruim 20 vaste verkooplocaties in Nijmegen, Wijchen, Malden, Beuningen, Groesbeek, Cuijk, Druten, Beek, Grave, Millingen, Elst en Zetten). Daarnaast wordt de bon actief face to face verkocht in de hele regio en kan men de bon online bestellen en thuis laten bezorgen met PostNL.

    • 3% van de waarde van iedere bon doneren we aan de aangesloten projecten (20% van de omzet). Deze gelden worden opgeslagen op een derdengeldenrekening en jaarlijks eerlijk verdeeld over alle aangesloten projecten.

    Sportclubactie in maart
    In maart 2021 is de clubactie. Hierbij krijgen alle leden van de aangesloten sportclubs een bon die ze zelf kunnen activeren en gaat de donatie naar de desbetreffende club. Hierbij delen we de omzet met de sportclubs en gaat 7,5% van iedere bon naar de club.

rfwbs-sliderfwbs-slide