• N.B.: de download met de indelingen staat onderaan deze pagina.

   

  Hallo jeugd spelers  van DVOL

  Op woensdag 31 mei zijn de nieuwe team indelingen en trainingstijden  voor het seizoen 2017-2018 gepubliceerd.

  Wij hebben samen met de trainers, van het afgelopen en komende seizoen,   en technisch coördinatoren de team samengesteld.

  Onze insteek daar bij is het technische beleidsplan waarbij we er naar streven om iedereen zoveel mogelijk op zijn eigen niveau plezier te laten beleven aan het voetballen bij DVOL.  We kunnen ons voorstellen dat de  indeling van de nieuwe teams voor sommige van jullie vragen oproept . als je die hebt neem dan gerust contact op met de TC of TCV.

  Bij de indelingen van de trainingen zien we ons voor een steeds groter probleem gesteld. We zijn inmiddels een club met 55 teams het bestuur werkt er bij de gemeente  hard aan  een derde veld  met verlichting te krijgen maar voorlopig moeten we het doen met de  2 velden die we nu tot onze beschikking . zoals jullie in het trainingsschema kunnen zien  zijn alle velden  van maandag tot vrijdag avond vol. 

  Het is ondanks de toename van het aantal team toch weer gelukt om  iedereen op een acceptabele tijd te laten trainen, voor een aantal van jullie zal dit wat aanpassingen vragen in hun wekelijks kalender maar het is nu even niet anders. We gaan ervan uit dat jullie daar begrip voor zullen hebben. 

  Zoals jullie in de indeling van de teams kunnen zien ontbreekt  bij  6 teams nog een  trainer , we zijn daar  hard naar opzoek. 

  Echter zolang er nog geen trainer is kan er niet getraind worden door deze teams, misschien weten jullie zelf nog een trainer of iemand die voorlopig de trainingen wil begeleiden dan is hij/zij van harte uitgenodigd. 

  Mocht je nog vragen hebben t.a.v.  de trainingen of mocht je beschikbaar zijn als trainer dan horen wij dat graag van jullie 

   We wensen jullie alle een goed en plezierig en sportief seizoen. 

   

  Met vriendelijke groeten TCV DVOL

  Femke Adsma

  Peter Oude Avenhuis 

  Henry Janssen 

  Peter van Haren 

  Ton Prudon

rfwbs-sliderfwbs-slide