• DVOL heeft tegenwoordig ook een digitale plaats waar je terecht kan voor al je kleding van DVOL. Van shirts tot sokken, hier valt alles te vinden. Dus, als u nog kleding of andere attributen van DVOL nodig heeft, dan is dit de plek waar u moet zijn!

   

  Onze leden kunnen sportartikelen van het merk Patrick met een mooie korting kopen via de webshop van Brandsfit. De webshop is te vinden op de homepagina van onze website.

  DVOL leden en fans van DVOL kunnen  Patrick kleding bestellen tegen een zeer scherpe prijs! Het enige wat jullie hoeven te doen is de kortingscode KORTING in tegeven.

  Om de korting van te ontvangen op de bestelde artikelen, moet je zelf de kortingscode ingeven bij het bestellen.  Hiervoor is een speciaal vakje op de bestelpagina aangemaakt.

  Let op: Als je dit vergeet, kun je achteraf niets meer claimen!!

  Het is zeer belangrijk dat de kortingscode steeds wordt ingevuld om de korting van 15% te kunnen ontvangen. Wanneer de kortingscode wordt vergeten, kan het verschil niet meer worden verrekend.

  De bovenstukken worden standaard bedrukt met het clublogo van DVOL, dit is echter niet mogelijk voor de accessoires en onderstukken. De kosten hiervoor bedragen EUR 4,95 excl. btw. Deze drukkosten worden automatisch bij de bestelling gezet.

  De gepersonaliseerde shirts kunnen niet worden geretourneerd, dit is daarentegen wel mogelijk voor de niet-bedrukte onderstukken en accessoires mits een voorafgaand akkoord van de customer service.

  Indien u een retour wenst te doen, dient u een e-mail te sturen naar info@brandsfit.com met de reden van retour, de naam van het product, de kleur en maat. Pas na het akkoord van customer service kan u de te retourneren goederen opsturen, de verzendkosten dient u zelf te betalen.

  Van elk artikel dat je besteld en betaald gaat er provisie naar DVOL, dus je steunt ook nog je club door jouw sportartikelen bij DVOL Webshop te bestellen!

  Een echte win-winsituatie dus.